Psykolog Eirin Winje
Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Psykolog Eirin Winje (Optiox Winje) («vi», «oss», «vår») samler inn, bruker, og beskytter personopplysninger i forbindelse med våre tjenester, inkludert individuell terapi, nettkurs/ kurs og medlemsportal/community/membership. Vi er opptatt av å beskytte ditt personvern og overholde gjeldende personvernregelverk, inkludert personvernforordningen (GDPR), helsepersonelloven og pasientrettighetsloven.

1. Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er:

  • Eirin Winje
  • Organisasjonsnummer: 992877723
  • Adresse: Holterveien 4 G, 1448 Drøbak, Norge
  • E-post: psykolog@eirinwinje.no
  • Telefon: 0047 4021 8103

2. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn følgende personopplysninger:

For individuell terapi:

  • Navn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Personnummer
  • Helseopplysninger og behandlingshistorikk
  • Informasjon til pårørende ved behov (navn, telefonnummer, adresse og epost)

For nettkurs og medlemsportal/community/membership:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Adresse
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsinformasjon (behandles av tredjeparts betalingsleverandører som Vipps og PayPal)
  • Brukeratferd på våre nettsider og plattformer

3. Formål med behandlingen

Vi behandler personopplysninger til følgende formål:

For individuell terapi:

  • Å gi individuell terapi og behandling
  • Å føre pasientjournal i samsvar med helsepersonelloven

For nettkurs og medlemsportal/community/membership:

  • Å administrere og levere nettkurset
  • Å behandle betalinger og fakturering
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å sende ut informasjon og markedsføring om våre tjenester
  • Å forbedre våre nettsider og tjenester

4. Rettslig grunnlag for behandlingen

Behandlingen av personopplysninger er basert på følgende rettsgrunnlag:

For individuell terapi:

  • Samtykke fra pasienten
  • Oppfyllelse av avtale med pasienten
  • Rettslig forpliktelse (f.eks. helsepersonelloven)

For nettkurs og medlemsportal/community/membership:

  • Samtykke fra kunden ved kjøp/registrering
  • Oppfyllelse av avtale med kunden
  • Rettslig forpliktelse (f.eks. bokføringslovgivning)
  • Berettiget interesse (f.eks. markedsføring og forbedring av tjenester)

5. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke personopplysninger med andre enn de som er listet for at avtalen med kunden blir oppfylt:

For individuell terapi:

  • Ingen personopplysninger deles med tredjeparter uten samtykke, med mindre det er nødvendig for å overholde rettslige forpliktelser.

For nettkurs og medlemsportal/community/membership:

  • Betalingsleverandører (f.eks. Vipps, PayPal)
  • Plattformer for levering av kursmateriale (f.eks. Kajabi)
  • IT-leverandører som bistår med drift av våre tjenester for individual terapi (f.eks. Speare AS)

6. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, tap, ødeleggelse eller endring.

7. Dine rettigheter

Du har rett til:

  • Innsyn i hvilke personopplysninger vi behandler om deg
  • Å be om retting av feilaktige opplysninger
  • Å be om sletting av opplysninger
  • Å begrense behandlingen av dine opplysninger
  • Dataportabilitet
  • Å protestere mot behandlingen av dine opplysninger
  • Å trekke tilbake samtykke når som helst, så lenge det ikke kommer i strid med annen lovgivning f.eks. om pasientjournaler.

For å utøve dine rettigheter kan du kontakte oss på psykolog@eirinwinje.no.

8. Oppbevaring av opplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene med behandlingen, eller så lenge det kreves av gjeldende lovgivning. For pasientjournaler gjelder kravene i helsepersonelloven.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Ved vesentlige endringer vil vi informere deg gjennom e-post eller vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

  • Eirin Winje
  • Adresse: Holterveien 4 g.
  • E-post: psykolog@eirinwinje.no
  • Telefon: 0047 40218103

11. Personvern ved aktivitet på nettsidene www.eirinwinje.no via WordPress (via Loopia).

11.1 Hvem er vi : Vår nettstedsadresse er: https://www.eirinwinje.no

11.2 Kommentarer: Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

11.3 Media: Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

11.4 Informasjonskapsler: Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

11.5 Innebygd innhold fra andre nettsteder: Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

11.6 Hvem vi deler dine opplysninger med: Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

11.7 Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg: Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

11.8 Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg: Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

11.9 Hvor dine opplysninger sendes: Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.