Tunsberg Medisinske Skole – del 2
Tunsberg Medisinske Skole – del 2

Tunsberg Medisinske Skole – del 2

Klikk på lenken for å se del to av intervjuet i forkant av kongressen:   https://tunmed.school/2024/03/19/nye-perspektiver-pa-adferdsendring-del-2/

Om skolen

Tunsberg Medisinske Skole er en av Norges største skoler innen helse og ernæring, og ble etablert i 1998. Noen av våre studietilbud er: fagskoleutdanning i biopati, ernæringsterapi, kostholdsveileder, helsekostveileder, soneterapi, grunnmedisin, VEKS-fag og naturlig hudpleie. Vi har til sammen ca. 20 ulike studietilbud og flere er på vei!

Skolen er en offentlig godkjent fagskole. Dette betyr at vi har vært igjennom en omfattende godkjenningsprosess gjennom NOKUT, noe som gir våre studenter bedre utdanninger, høyere kvalitet og at dine rettigheter er sikret.

Om kongressen:

Tunsbergdagene 2024

Er du opptatt av naturlig helse? Vil du lære mer om hvordan kosthold, livsstil, miljø og dine tanker påvirker din helse?

Du kan enten delta på nett (Nett-TV) eller delta i Drammen. Du vil også kunne se opptak av foredragene helt frem til 15. juli. 

I år vil det bli spesiell fokus på hjernen, stress og det å ha overskudd og energi. Du vil lære hvordan mat, tilskudd og enkle øvelser kan bedrer hjernehelsen. Det som er bra for hjernen, er bra for hele kroppen – så dette blir nyttig for alle. 

Kongressen er denne gangen i samarbeid med Mat & atferd, som er Nordens eneste pasientorganisasjon som fremmer sammenhengen mellom ernæring og psykisk helse. 

På Tunsbergdagene vil du få:

  • Lave priser og god mat!
  • Et sterkt faglig program hvor du lærer noe nytt og nyttig, av dyktige forelesere.
  • Du som deltar i Drammen vil også få en velfylt goodie-bag, og premier (blant annet til de som bestiller tidlig).
  • Spennende og varierte utstillere og du skal få god tid til å besøke dem og benytte deg av gode tilbud. 

Kongressen er i Drammen på Hotel River Station (2 min å gå fra togstasjonen). Vi har god rabatt på overnatting (rabattkode etter at du er påmeldt).

  • Du velger selv hvilke dager du ønsker å være med. 
  • Lunsj er inkludert, det er også mulig å bestille middag.

Se her for program og mer informasjon : https://tunmed.no/pages/studie.asp?id=360