Baktroppen – Episode 39
Baktroppen – Episode 39

Baktroppen – Episode 39

Eirin Winje har type 1 diabetes og klarer etter nesten 28 år endelig å trene uten at diabetesen ødelegger treningseffekt og treningsglede – fordi hun er i fettforbrenning/ketose. Hun begynte å løpe i januar, og bestemte seg samtidig for å løpe Oslo Maraton allerede i september! Eirin er en ekte baktropper – og hun fullførte halvmaraton med perfekt blodsukker!

Her forteller hun hvordan hun spiser til hverdags og før hun skal løpe, hvordan et ketogent kosthold virker på kroppen og hvordan det gjør at hun kan nå løpe med sin diabetessykdom. Men dette er ikke bare for dem med type 1 diabetes!

Eirin er psykologspesialist med spesialisering i rus og avhengighetslidelser. I tillegg har hun doktorgrad i årsaker til spiseforstyrrelser. Nå har hun satt seg godt inn i forskning om keto, fettforbrenning og trening, og kommer her med mye nyttig kunnskap for deg som vil lære mer om trening med fett som energikilde.

Her er episode 39 av Baktroppen!

Eirin finner du på Instagram: @eirin_winje , På Facebook: Psykolog Eirin Winje …og på www.eirinwinje.no

Et av tipsene Eirin kommer med på slutten til deg som er interessert i keto og trening, er å google Jeff Volek.

Disclaimer: Å lytte til denne podkasten danner ikke et behandlerforhold til Eirin, målet er å inspirere og informere om fordelene ved et ketogent kosthold.

______________________________________________________________________________________________________

https://podcasts.apple.com/us/podcast/39-eirin-winje-%C3%A5-finne-l%C3%B8pegleden-med-diabetes-1-takket/id1654819463?i=1000637725652

Følg oss gjerne på Instagram: baktroppen_podkast – og bli med i Facebook-gruppen vår: facebook.com/groups/baktroppenpodkast